nello construct

Vrei să mergi la Târgul de Crăciun din Cluj? Pregătește portofelul!

Cu toții așteptăm sărbătorile de iarnă, cu toate lucrurile frumoase care vin cu sărbătorile. Unul dintre aceste lucruri sunt târgurile de Crăciun.

Colegii de la stiridecluj.ro, au făcut o analiză a prețurilor pe care cei care închiriază căsuțele trebuie să le plătească.

Pentru închirierea unui spațiu public, Primăria a stabilit o taxă de 0,67 lei/mp/zi, valoarea fiind aceeași, indiferent de zonă. Față de anul trecut, taxa a crescut, în 2022 fiind de 0.31 lei/mp/zi. În cazul târgului de Crăciun, taxa va fi de 0,90 lei/mp/zi.

Anul acesta, Târgul de Crăciun este organizat de către cei de la UNTOLD, care au plătit 45.000 lei pentru cele 38 de zile. Mai departe, UNTOLD vine cu oferta de prețuri.

„În octombrie 2023, la un alt târg de produse tradiționale, oamenii au remarcat faptul că se vindeau produse absolut banale cu prețuri de lux. ”La minusculul, dar exorbitantul de scump târguleț cu gherete din Piata Unirii am ajuns să o văd și pe asta: 1 kg de jumări (carne de porc cu grăsime, care sunt prăjite până când se rumenesc) la prețul anormal de 190 lei, toba 130 lei și parizerul de casă 90 de lei”, ne-a relatat un clujean, citat de stiridecluj.ro

foto: arhivă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: