marian morar
m install
nello construct

Băiețelul dispărut a fost găsit în viață! Citește în ce condiții!

zamblau eugen

Copilului de 2 ani şi 8 luni dispărut, vineri seara, din faţa casei din satul Şuţu, comuna Ciurila, judeţul Cluj, a fost găsit în urmă cu puţin timp, transmit poliţiştii.

 

„Băiatul a fost găsit în viață de către un voluntar”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Din primele informaţii, reiese că părinţii copilului erau acasă în momentul dispariţiei, tatăl fiind ocupat cu montarea unui gard în grădină, iar mama desfăşura activităţi gospodăreşti. Din declaraţiile mamei rezultă că băieţelul ar fi fost lăsat nesupravegheat între 15 – 20 de minute.

UPDATE:

Contactat de TurdaNews purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar a declarat că băiețelul a fost transportat la Clinica de Pediatrie pentru investigații medicale, dar starea sa este una foarte bună, având în vedere că noaptea trecută temperaturile au scăzut destul de mult.

A fost găsit pe un teren arabil în afara ariei noastre de căutare, în această dimineață, s-a folosit și elicopterul cu camera de termoviziune și infraroșu…..seara trecută nu au dat de el, șansa sa a fost să fie zărit de un voluntar într-un loc vizibil, respectiv pe terenul arabil, mulțumim tuturor celor care s-au implicat în operațiunea de căutare-salvare” transmite Morar.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2