nello construct

Voleibalistii de la CSM Campia Turzii si-au aflat adversarii din turneul play-off, ce se va juca in perioada 27-29 martie 2015!

Dupa meciurile jucate ieri in prima etapa a turneului play-off, voleibalistii de la CSM Campia Turzii si-au aflat adversarii pe care ii vor intalni in etapa a doua a acestei faze, o faza in care se va juca in sistem turneu, unde fiecare va juca cu fiecare, iar primele doua clasate la finalul acestui turneu se vor califica la tuneul pentru promovarea in prima liga nationala.

Astfel, dupa ce voleibalistii CSM-ului, alaturi de cei ai formatiei CSU Bravol Brasov, s-au calificat in acesta faza fara sa joace, deoarece echipele pe care trebuiau sa le intalneasca in prima etapa, CSS 2 Baia Mare si CNE Lapi Dej, s-au retras din competitie, ieri am aflat si celelalte doua echipe calificate, respectiv Universitatea Cluj-Napoca si CS "U" Timisoara, acestea trecand cu scorul de 2-0 la general de formatiile CS ProVolei Arad si ACS Pro Volei Bistrita.

Locul de desfasurare al turneului ce se va disputa in perioada 27-29 martie, se va stabilii pe data de 17 martie, atunci cand la sediul Federatiei Romane de Volei va avea loc licitatia pentru castigarea organizarii a acestui turneu, din informatiile pe care le avem la aceasta licitatie lupta dandu-se intre formatiile din Cluj si Brasov.

Iata programul meciurilor de la turneu:

Vineri, 27 martie:

Universitatea Cluj  –  CSU Bravol Brasov

CS "U" Timisoara  –  CSM Campia Turzii

Sambata, 28 martie:

CSU Bravol Brasov  –  CSM Campia Turzii

Universitatea Cluj  –  CS "U" Timisoara

Duminica, 29 martie:

CS "U" Timisoara  –  CSU.Bravol Brasov

CSM Campia Turzii  –  Universitatea Cluj

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: