Volei, Divizia A2 (seria de vest): In prima etapa a returului, voleibalistii CSM-ului joaca pentru locul I, la Bacau, cu localnicii de la Stiinta!

volei labacau

Voleibalistii formatiei CSM Campia Turzii joaca sambata 25 noiembrie, in prima etapa a returului Diviziei A2 (seria de vest), in deplasare la Bacau, acolo unde vor intalni puternica echipa locala, Stiinta.

 

Meciul de la sfarsitul saptamanii este unul foarte important pentru ambele formatii, deoarece voleibalistii CSM-ului vor incerca sa obtina un rezultat bun prin care sa isi pastreze pozitia din clasament, respectiv locul I, in timp ce bacauani vor sa revina ei pe aceasta pozitie in clasament, in acest moment acestia aflandu-se pe locul 3, la un punct in spatele celor de la CSM.

In partida din tur,disputata la Campia Turzii,voleibalistii CSM-ului,au reusit la capatul unui meci de infarct,sa castige cu scorul de 3-2,in fata formatiei bacauane.

Pentru meciul de la Bacau, antrenorul-jucator de la CSM, Dan Remes, deplaseaza urmatorul lot de jucatori: Vanca Daniel, Cocis Ionut (cpt.), Valean Bogdan, Predescu Radu, Campean Tudor, Ciupe George, Kis Gabriel, Minzat Marius, Hasmasan Dorian-libero.

Partida dintre cele doua echipe se va juca in Sala Sporturilor din Bacau, incepand cu orele 12.00 si va fi condusa de o brigada de arbitrii formata din A1 Teodorescu Adrian (Ploiesti) si A2 Zsoldos Andei (Brasov).

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top