m install
nello construct

Volei, Cupa Romaniei: CSM Campia Turzii joaca in cupa la Buzau, cu SCM Gloria!

floris

Pauza in campionatul Diviziei A1, la volei masculin, la sfarsitul acestei saptamani, deoarece o parte din echipele din campionat vor juca in faza a I-a din Cupa Romaniei, editia 2019-2020. Astfel, voleibalistii de la CSM Campia Turzii se vor deplasa la Buzau, acolo unde duminica 24 noiembrie incepand cu orele 13, vor juca cu cei de la SCM Gloria Buzau.

Chiar daca parcursul din Cupa Romaniei nu este unul din obiectivele pe care le au cei de la CSM, acestia vor incerca sa castige acesta intalnire si sa se califice mai departe in competitie.

Pentru meciul de la Buzau, antrenorul-jucator al CSM-ului, Marius Ciortea, va deplasa urmatorul lot de jucatori: Moisa George, Vitelaru Ciprian, Tarta Mihai, Kis Gabriel, Camui Paul, Badiceanu Lucian, Giachetta Franco, Remes Dan si Silvasan-Pasca Dan.

Meciul dintre cele doua formatii se va juca in Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” si va fi condus de o brigada de arbitrii formata din A1 Arbunea Tudorel (Braila) si A2 Puni Alexandru-Rares (Iasi), in timp ce observator delegat din partea FRV va fi Stefan Dorin (Bucuresti).

Restul meciurilor din aceasta faza este urmatorul:

CSA Steaua Bucuresti  –  CS Stiinta Explorari Baia Mare

CS Unirea Dej  –  CS Universitatea Cluj-Napoca

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: