nello construct

Volei: CSM II Câmpia Turzii încheie anul cu o înfrângere

Cu toate ca porneau favoriti in meciul ce sa desfasurat ieri in sala de sport de la USAMV, echipa CSM II Campia Turzii a fost invinsa in deplasare de catre CS Agronomia Cluj-Napoca, cu scorul de 3-1(18-25; 26-24; 25-20; 25-22).

Partida a fost una foarte disputata si putem spune ca doar nesansa a facut ca tinerii voleibalisti ai CSM-ului sa se intoarca cu un rezultat nefavorabil, cu toate ca meciul facut de ei a fost unul bun. Factorul principal in obtinerea acestui rezultat a fost lipsa concentrarii in finalul fiecarui set pierdut de catre tinerii voleibalisti din Campia Turzii si lipsa de experienta de care au dat dovada.

Antrenorul Calean Ilie a avut la dispozitie pentru aceasta partida urmatorul lot de jucatori: Raita I, Grajdan C, Ratiu S, Nagy-Pal C, Moldovan A, Gansca C, Valean B, Suciu.G, Man.A, Vanca.D, Moldovan.L, Ormenisan.S, Man.D.

In urmatoarea etapa, CSM II Campia Turzii o va intalni pe teren propriu pe CSS Viitorul Cluj-Napoca, meci ce se va desfasura anul viitor, la o data ce va fi anuntata ulterior.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: