nello construct

Volei, Camp.Judetean: Voleibalistii CSM-ului, infranti de studentii de la Agronomie!

Joi seara, in Sala Sporturilor ''Ioan Stanatiev'' din Campia Turzii s-a disputat partida de volei dintre CSM II Campia Turzii si CS Agronomia Cluj-Napoca, partida ce conta pentru ultima etapa a turului Campionatului Judetean de Volei Masculin Cluj.

La capatul unei partide foarte viu disputata si care a durat 94 de minute, studentii clujeni au reusit sa castige cu scorul de 3-1 (25-23; 19-25; 25-16; 25-20), in fata unei echipe a CSM -ului care si-a dorit, dar nu au putut sa obtina mai mult in seara aceasta.

Obosela acumulata de jucatorii antrenati de Liviu Popa, de-a lungul campionatului din Divizia A2, si-a spus cuvantul, iar tinerii jucatori din Campia Turzii nu s-au mai putut concentra la fel de bine la joc ca si in alte partide si astfel au pierdut aceasta intalnire.

De mentionat este rautatea cu care vin echipele din Cluj sa joace impotriva celor din Campia Turzii, acesta se pare ca este rezultatul invidei unor ''persoane'' care nu au prea digerat ceea ce s-a realizat la Campia Turzii in volei si acum  ii cam deranjeaza.

Prima etapa a returului se va juca in Saptamana Mare pe 02.05.2013, iar echipa CSM II Campia Turzii va juca din nou pe teren propriu contra celor de la Victoria Somes Dej.

CSM II Campia Turzii: Ormenisan.S, Moldovan.A, Molnar.R, Stupariu.R, Gansca .C, Ratiu.S, Vanca.D.

Antrenor: prof. Popa Liviu

CS Agronomia Cluj-Napoca: Stoean.V, Tifrea.V, Talina.I, Farcas.O, Covrig.A, Hodis.B, Zaharia.S, Glogovetan.I, Moldovan.A, Perde.C, Pantea.A, Dragos.V.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: