m install
nello construct

Viscol, polei, precipitații mixte, vreme rea în toată țara! La Cluj e Cod GALBEN…

floris

Scăpăm de ger dar dăm de vreme rea, precipitații mixte, viscol, polei, ANM a actualizat în această dimineață avertizările meteo.

O informare meteorologică valabilă pentru toată țara este în vigoare în perioada: 24 ianuarie, ora 16 – 26 ianuarie, ora 10.

Începând din după-amiaza zilei de miercuri (24 ianuarie), aria precipitațiilor va fi în extindere treptată și temporar în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Moldova, Dobrogea și estul Munteniei vor fi precipitații mixte (ploi, lapoviță și ninsori) și mai ales în noaptea de miercuri spre joi (24/25 ianuarie) pe alocuri depuneri de polei.

În zona montană vor predomina ninsorile (izolat, cantitățile de apă vor fi de 15…25 l/mp) și se va depune strat nou de zăpadă.

Temporar vântul va avea intensificări la munte, unde rafalele vor depăși 60…80 km/h, iar pe parcursul zilei de joi (25 ianuarie), local și în Oltenia, Transilvania și Moldova, cu viteze în general de 45…55 km/h.

„Intensificări ale vântului vor mai fi până la sfârșitul săptămânii, în cea mai mare parte a țării” precizează ANM.

Cod GALBEN de viscol valabil și pentru zona montană a județului Cluj!

Avertizare este valabilă în intervalul: 24 ianuarie, ora 18 – 26 ianuarie, ora 10. La munte, îndeosebi la altitudini de peste 1700 m, vântul va avea intensificări cu rafale de 80…100 km/h, va ninge viscolit, iar vizibilitatea va fi redusă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: