Virgil Păcurar: Ma adresez dumneavoastra, dragi locuitori ai comunei Ceanu Mare

virgil pacurar ceanumare

 

Ma adresez dumneavoastra, dragi locuitori ai comunei Ceanu Mare. Dumneavoastră, celor care sunteti capabili să analizati ce s-a realizat în acesti ultimi 4 ani, ce sperante v-ati pus in cei care sunt acum la conducerea comunei și ce ati primit defapt, daca v-ati simtit cu adevarat reprezentati, daca v-ati simtit cu adevarat sprijiniti in demersurile dumneavoastra, indiferent care au fost acestea, daca imaginea comunei este aceea pe care v-ati imaginat-o atunci cand ati decis pe cine sa aveti in fruntea comunei.

PMP Ceanu Mare va propune o echipă puternică, formată din oameni pregatiti profesional, oameni hotarati, oameni determinați in ceea ce doresc sa realizeze, oameni cu viziuni, oameni dintre oameni si pentru oameni, o echipă tânără care doreste performanță pentru ca starea si imaginea comunei Ceanu Mare sa prospere!

Depinde de dumneavoastra si de alegerea pe care o veti face!

Acordati incredere celor din echipa PMP, aveti incredere in demersurile care urmeaza sa fie facute pentru dezvoltarea comunei din toate punctele de vedere!

Am convingerea ca alături de conștiința și responsabilitatea civică a fiecăruia dintre dumneavoastra, argumentele si oamenii din echipa mea au suficienta importanță, pentru a vă determina sa decideti soarta comunei Ceanu Mare, fiind alaturi de noi pentru voi! PMP!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top