Viorel Băltărețu, deputat USR Cluj: Locuitorii Tureniului care așteaptă banii pe terenurile expropriate sunt și ei, ca mult alții, victimele unei încâlceli birocratice

nello construct

Doamna primar Elena Daniela Mănăilă m-a acuzat recent că nu fac public documentul prin care OCPI a răspuns solicitării mele de a face lumină în scandalul exproprierilor din Tureni.

În tot acest timp, documentul cu pricina este publicat, atașat postării mele pe această temă, datată 10 august (vedeți captura de ecran).

În rezumat, OCPI a confirmat că planurile parcelare nu le-au fost înmânate.

Locuitorii Tureniului care așteaptă banii pe terenurile expropriate sunt și ei, ca mult alții, victimele unei încâlceli birocratice. De care, din nou ca în alte cazuri, NIMENI NU E RESPONSABIL!

Doamna primar își declină și dânsa orice responsabilitate.

Din discuțiile cu celelalte părți implicate în procedură, reiese că domnia sa are o atitudine necooperantă. De aceeași atitudine m-am lovit și eu când am încercat să aflu cauza blocajului și ce se poate face pentru locuitorii nedreptățiți.

Eu continui discuțiile cu autoritățile și firmele implicate în procesul exproprierilor. Sper că și doamna primar va ieși din această poziție de non-combat și se va implica – nu pentru că o obligă legea, ci pentru că îi pasă – în soluționarea cât mai rapidă a problemei.

Viorel Băltărețu – deputat USR Cluj

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: