nello construct

Violatorul minorei din Câmpia Turzii rămâne în AREST PREVENTIV! Judecătoria Turda i-a refuzat punerea în libertate!

Violatorul fetei de 17 ani din Câmpia Turzii, rămâne în arest preventiv, pentru că instanța i-a refuzat cererea de punere în libertate! Violul s-a produs în luna septembrie 2023, în zona stației CFR Câmpia Turzii, pe unde fata mergea spre cartierul Șarât.

Citește și: Alexandra Mocean: „Ce căuta fata violată singură prin gară?”

„La data de 8 septembrie în jurul orei 23, polițiștii din cadrul secției regionale transporturi au fost sesizați prin apel la 112 despre faptul că în zona triajului din stația CF Câmpia Turzii, o minoră a fost agresată sexual.

Din primele cercetări demarate, s-a constatat că o minoră în vârstă de 17 ani, a fost agresată fizic și violată de o persoană de sex masculin.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză polițiștii secției regionale de transporturi Cluj-Napoca efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de viol, în vederea depistării autorului și luarea măsurilor legale” a transmis IPJ Cluj, la acea vreme.

Citește și: Viol noaptea trecută la Câmpia Turzii în zona căii ferate! Victima este minoră!

Procurorii spun că individul ar fi urmărit-o pe fată în zona triajului CFR, în timp ce aceasta se deplasa spre stația CFR, ar fi imobilizat-o din spate, a lovit-o, a amenințat-o cu un cuțit, iar apoi a întreținut relații sexuale normale și orale, împotriva voinței acesteia.

Judecătorul a considerat că există probe suficiente pentru a-l acuza pe cel reținut de viol, iar din acest motiv a constatat că subzistă temeiurile care au determinat măsura arestului preventiv în acest dosar (dosarul de judecată încă nu a intrat pe rolul instanței).

Citește și: Date îngrijorătoare! S-a dublat numărul de cazuri de viol judecate la Turda față de anul trecut

”În temeiul art. 348 alin. 2 raportat la art. 207, alin. 4 şi art. 223 alin. 2 din Codul de procedură penală, constată că subzistă temeiurile care au determinat luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul D N, trimis în judecată pentru săvârșirea infracţiunii de viol, prev. de art. 218 alin. (1) și (3) lit. c) Cod pen. şi prin urmare menţine măsura arestului preventiv a inculpatului sus amintit, începând de azi 01.11.2023. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare.”, este decizia instanței turdene.

Citește și: Violatorul fetiței de 12 ani, din carierul Lut din Câmpia Turzii, și-a primit sentința: 7 ani de închisoare

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: