Vine o vară fierbinte: echipa TurdaNews se dilată! Vrei să fii jurnalist la TurdaNews?

foto_052017_digi-jurnalist

Ești student(ă) la Jurnalism și vrei să vezi cum e să fii jurnalist pe timpul verii, în vacanță? Ești pasionat(ă) de jurnalism și vrei să faci carieră în acest domeniu? Vrei să faci parte din echipa celui mai profesionist site de știri din zonă, primind astfel un statut special în comunitate? Acum e momentul! Vara asta, ai șansa să demonstrezi!

 

Trimite-ne o scrisoare de intenție, în care să ne explici ce-ți dorești dintr-o posibilă colaborare cu TurdaNews. Ne poți trimite și un CV, deși nu e obligatoriu. Dar e obligatoriu să ne spui câte ceva despre tine (nume, prenume, vârstă, ce ai făcut până acum, date de contact) și de ce îți dorești să faci jurnalism!

Ce căutăm:

– viitori jurnaliști, dornici să acumuleze experiență în echipa celui mai profesionist site de știri din zonă.

– persoane critice, dinamice, cu spirit de observație și capacitate de analiză, cu un simț dezvoltat de corectitudine, cu o dorință de autodepășire, care știu să lucreze pe PC și să se folosească de tehnologiile new media.

– persoane care au idei de subiecte, dorință de afirmare și care cred că au un cuvânt de spus în peisajul jurnalismului local.

– persoane care locuiesc în zona municipiilor Turda și Câmpia Turzii.

– evident, dacă nu poți scrie corect (nu cerem perfecțiune, dar e necesar să ai habar!), mai bine abține-te!

Ce oferim:

– un venit pe perioada verii, negociabil între părți, în funcție de gradul de implicare, de disponibilitatea pentru activitatea de jurnalist, de gradul de profesionalism jurnalistic și de modul rezonabil în care ști să te evaluezi.

– integrarea în echipa TurdaNews, posibilitatea de a afla lucruri noi și de a acumula experiență jurnalistică, șansa de a deveni cunoscut la nivelul localității, șansa de a învăța alături de cei mai buni!

– posibilitatea de a face parte din echipa TurdaNews, pe viitor, în cazul în care ne convingi că meriți acest lucru!

– în cazul în care ești începător, îți oferim o săptămână în care să ne demonstrezi că poți deveni un potențial jurnalist (în această săptămână, contribuția ta jurnalistică nu va fi retribuită!).

Așteptăm să vedem cum ne convingi: office@turdanews.net.

În prezent, echipa TurdaNews este formată din: Daciana Derda, Gelu Florea, Florin Crișan și Eugen Pop.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top