Viișoreanca Nora Tașnadi participă la X Factor Ungaria

80F0EF89-4073-4946-A93F-464EB3E30AE8

Nora Tașnadi, o voce puternică din zona noastră, își urmează visul și participă la X Factor, unul dintre cele mai mari show-uri de televiziune.

Într-un interviu pentru Ziarul 21, tânăra artistă a explicat că a ales să participe la concurs în Ungaria în detrimentul României pentru a acumula noi experiențe și poate pe viitor va participa și la noi în țară.

“Participarea mea la X Factor a fost o decizie luată pe fugă, spontană, din care am învățat foarte multe despre această carieră și toate secretele ei. Am participat cu melodia “Writing’s on the wall” a lui Sam Smith, o piesă cu o sensibilate aparte care mă emoționează și pe mine de fiecare dată când o cânt.“, a spus aceasta.

Nora a primit la finalul lunii iulie, un sprijin financiar în valoare de 5.000 de lei din parte consiliului local Viișoara pentru cheltuielile de transport și cazare.

“Vă mulțumesc din suflet pentru toată susținerea acordată, este o bucurie să citesc mesajele voastre și comentariile pe Facebook în care îmi urați succes și mă lăudați. N-am să vă dezamăgesc. Sper să îmi fiți alături și mai departe!”, a transmis tânăra susținătorilor ei.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top