m install
nello construct

Victorie, pentru părinții și bunicii noștri! PSD a învins nesimțirea pnl-istă!

floris

Dragi turdeni, în această săptămână, Partidul Social Democrat, pe care cu mândrie îl reprezint, a demonstrat că este un partid AL OAMENILOR și nu AL INTERESELOR MESCHINE.

În timp ce guvernul PNL MINTE CU NERUȘINARE, spunând că nu există bani în bugetul țării pentru creșterea pensiilor cu 40%, P.S.D. DEMONSTREAZĂ CĂ ACEȘTI BANI EXISTĂ și i-a alocat pentru părinții și bunicii noștri.

Este imoral și injust să vii în fața unui pensionar, în vârstă de 70-80 de ani, care are o pensie de 800 de lei și să-i spui în față că nu ai bani pentru a-i crește pensia, când tu, defapt, cheltui sute de milioane de lei pentru diverse achiziții și blochezi miliarde de lei într-un fond de investiții pe care vrei să-l cheltui după bunul plac și după interesele de partid.

Partidul Social Democrat, prin creșterea pensiilor cu 40%, a demonstrat că este SINGURUL PARTID POLITIC DIN ROMÂNIA pentru care contează OAMENII, părinții și bunicii noștri!

Vă mulțumesc tuturor pentru susținerea pe care o manifestați față de noi, social-democrații!

Forța P.S.D.!

Răzvan Ciortea, Președinte PSD TURDA

Produs de SC Geflo Media SRL, la comanda Partidului Social Democrat – Organizația Județeană Cluj, Cod mandatar financiar: 21200019.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: