m install
nello construct

Victorie categorică pentru SESO

floris

Echipa din Câmpia Turzii a bifat astăzi una dintre cele mai clare victorii ale sezonului. Asta nu doar prin prisma scorului, 4-0 cu AFC Odorheiu-Secuiesc, ci şi a modului în care a controlat jocul. Dacă în prima parte elevii lui Marius Popescu s-au jucat cu ocaziile şi au marcat doar din penalty, în partea a doua s-a marcat de trei ori şi s-a ratat, din nou, cât pentru două meciuri.

 

Jocul a început cu terenul „înclinat” spre poarta oaspeţilor şi după ce un fundaş a scos de pe linia porţii mingea lui Matiş, iar reluarea spectaculoasă a lui Chişu a trecut puţin alături, Fertea a scos un penalty, uşor acordat de central, şi Moţet a deschis scorul. Era minutul 11 şi puţinii spectatori din tribune se aşteptau la un galop de sănătate. Nu a fost să fie până la pauză pentru că ratările s-au ţinut lanţ, nicidecum pentru că adversarul ar fi pus ceva probleme. Un adversar modest care rareori a trecut mijlocul terenului, portarul Curileac şomând efectiv între buturi.

 

După pauză nimic nu s-a schimbat. Doar faptul că ocaziile s-au şi concretizat. În minutul 62, după o cursă a lui Fertea pe dreapta, centrarea acestuia a provocat un carambol în careul celor de la Odorheiu-Secuiesc şi însistenţa lui Chişu l-a forţat pe Vereş să înscrie în proprie poartă. Văscan (’77) a făcut 3-0 după un corner al aceluiaşi Chişu şi Mitrea a închis tabela în minutul 81.

 

SESO se menţine în fruntea clasamentului, dar etapa viitoare se întoarce la Dej, acolo unde în returul trecut a trăit un adevărat coşmar. Antrenorul de atunci al echipei din Câmpia Turzii, Ioan Tătăran va sta pe banca Unirii şi se anunţă un meci dificil. Dar dacă vrei promovare nu te poţi împiedica nici de „Toti”!

 

Tehnicianul Marius Popescu a folosit următoarea formulă de joc: Curileac – Kelemen, Oneţ, Mitrea, Siecoban (Chioran ’87) – Grigoroşcuţă (Şuteu ’85), Matiş (Vădana ’69), Văscan, Moţet (Mărginean ’80) – Chişu, Fertea.

 

Pentru rezultatele complete ale etapei de azi, daţi click AICI.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: