Victima accidentului mortal de ieri de la Cluj era preot (vezi VIDEO cu accidentul)

mortal Mihaiesti

Un bărbat a murit, o femeie a rămas încarcerată și o fetiță a fost rănită după ce mașina cu care se deplasau dinspre Cluj-Napoca spre județul Sălaj a intrat miercuri într-un camion în Mihăiești.

Preotul Cristian Biru de la Parohia Greco-Catolică Sălăjeni este cel care a murit în accidentul teribil de la Mihăiești.

Accidentul a avut loc între o mașină, în care se afla preotul, soția sa și fiica, și un TIR. Impactul frontal a fost mortal pentru Cristian Biru.

Citește și: 

Un nou accident mortal în județ! A intrat cu mașina în autocamion!

Conform polițiștilor, autoturismul condus în direcția județului Sălaj de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un autocamion. În urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea a două persoane din autoturism, o femeie de 39 de ani și o fetiță în vârstă de 4 ani.

”Iubiți credincioși,

Anunțăm trecerea la cele veșnice a părintelui Cristian Biru, paroh la Sălăjeni, județul Sălaj, în această după amiază (miercuri n.r) în urma unui cumplit accident.

Preasfinția Sa Virgil Bercea, episcopul greco-catolic de Oradea,  preoții  și persoanele consacrate se unesc în aceste momente în rugăciune pentru sufletul celui adormit și sunt aproape de familia greu încercată.

Rugăm pe Bunul Dumnezeu  să așeze sufletul fratelui nostru, părintele Cristian în loc luminos, în loc de verdeață de unde a fugit toată durerea și întristarea.

În veci pomenirea lui!”, anunță Episcopia Greco-Catolică de Oradea.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top