m install
nello construct

Viceprimarul Lucian Nemeş: Anul ăsta, turdenii fac Zilele Municipiului!

floris

Reacţie impresionantă pe Facebook, pe pagina oficială a viceprimarului Lucian Nemeş, după ce acesta a solicitat implicarea turdenilor pentru realizatrea Zilelor Municipiului din acest an.

"Aproape 8000 de persoane mi-au citit indemnul la implicare si circa 100 de comentarii/sugestii am primit din partea voastra, in ceea ce priveste organizarea Zilelor Municipiului din acest an. Sunt multe propuneri, iar in perioada viitoare vom face o selectie de prioritati, pe baza votului vostru. (…) Va multumesc pentru implicarea de care dati dovada! Cred ca e primul an in care mii de turdeni se implica pentru a-si spune parerea despre cum ar vrea sa fie Zilele Municipiului", a scris viceprimarul pe pagina sa oficială.

Propunerile făcute vizează, în marea lor majoritate, invitarea unor trupe sau solişti, cu ocazia concertelor care vor avea loc în perioada Zilelor Municipiului Turda.

"Insa, v-am solicitat sa-mi spuneti si cateva sugestii privind alte actiuni care s-ar putea organiza cu ocazia Zilelor Municipiului, pe durata celor 3 zile. Am primit putine sugestii, asa ca mai astept propuneri din partea voastra. (…) In zilele urmatoare, vom stabili noi detalii, impreuna cu voi. Veti fi primii care veti afla!", a mai precizat Lucian Nemeş.

Dacă vrei să faci propuneri/sugestii sau vrei să-ţi exprimi părerea, o poţi face direct pe pagina oficială a viceprimarului Lucian Nemeş, care ne-a declarat că va ţine cont de toate propunerile şi că va supune consultării publice, prin intermediul FB, sugestiile făcute.

Totodată, viceprimarul turdean i-a îndemnat pe cei care vor să facă propuneri sau să fie la curent cu ultimele detalii, să-i aprecieze pagina oficială de Facebook, fiind astfel în legătură directă cu persoana sa:

https://www.facebook.com/pages/Nemes-Lucian/583601811657078

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: