Viceprimarul comunei Frata face apel la cetățeni: Înscrieți-vă la medicul de familie din comună, avem nevoie de el!

nello construct

Administrațiile locale din mediul rural se luptă să pună la dispoziția cetățenilor servicii medicale chiar la ei în comună. De aceea, viceprimarul comunei Frata, Vasile Pop, face apel la locuitorii comunei să se înscrie la medicul de familie pentru a-l încuraja să rămână în comună.

„Ne-am luptat luni de zile sa aducem un medic de familie in comuna Frata, suntem printre putinele comune din tara care au doi medici de familie,este foarte greu de gasit un medic de familie,inca sunt comune care nu au deloc.

Pentru moment activeaza la Dispensarul din Sopor, pana la primirea autorizarii Dispensarului din Frata.

Avem rugamintea,cei care nu sunteti inscrisi la medicul de familie,sa va inscrieti,vom stabili o data in care domnul doctor va veni la Frata sa va puteti inscrie.

Aveti nevoie de cardul de sanatate si cartea/buletin de identitate. Daca nu aveti,sau nu gasiti cardul de sanatate este suficient si copie de buletin,iar pentru copii certificat de nastere.

Daca domnul doctor nu va avea inscrisi oameni,va pleca,avem nevoie de dansul,si vedeti cat de greu este fara medic de familie,si cat de greu gasim.

NU E GREU SA VENITI SA VA INSCRIETI,IN ORICE MOMENT PUTEM AVEA NEVOIE DE MEDIC,NU VOM FI SANATOSI TOATA VIATA,AVEM NEVOIE DE O RETETA,DE UN BILET DE TRIMITERE,SA NU IL PIERDEM PE DOMNUL DOCTOR !!!

Persoana de contact domna asistenta Bucur Susana tel. 0747997216 sau la sediul Primariei Frata”, scrie Vasile Pop, viceprimarul comunei Frata, pe rețelele de socializare.

Acesta mai menționează că, până la sfârșitul anului, lucrările de reabilitare ale dispensarul din Frata vor fi finalizate, iar după primirea autorizației de la DSP, medicul va putea să își înceapă activitatea în clădirea respectivă.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: