racolta

Vezi mesajul primarului Ioan Racolța de la Călărași odată cu intrarea în Scenariul Roșu!

Stimați cetățeni ai comunei Călărași, din cauza creșterii numărului de cazuri de îmbolnăviri cu virusul SARS-COV-2 la mai mult de 3/1000 de locuitori, începând de luni, 15.11.2020, ora 00,00, comuna noastră va intra pentru următoarele 14 zile in scenariul roșu.

Situația trebuie abordată cu calm și înțelegere și nu sunt motive de panica pentru ca practic deja majoritatea măsurilor ce se iau in scenariul roșu sunt in vigoare, și anume: purtarea măștii in spații publice deschise, intrrzicerea organizării de evenimente private in spații închise sau deschise, se interzic jocurile de noroc, se închid cinematografele, sălile de concerte, restaurantele și cafenelele din interiorul clădirilor, la terasele deschise se asigura distanță de 2 m între mese, se închid barurile, cluburile și discotecile.

Majoritatea acestor restricții sun valabile deja și le respectam cu toții. Trebuie sa dam dovada cu toții de responsabilitate, sa respectam măsurile care le-au stabilit autoritatile sanitare și vom trece peste aceasta perioada.

Aveți grija de voi, de familiile voastre și de comunitățile din care faceți parte și totul va fi bine.

Multă sănătate tuturor.

Ioan Racolța,

primar Călărași

Comentarii

ULTIMELE articole: