marian morar
m install
nello construct

Vezi incidența cazurilor COVID în toate localitățile din județ! Creșteri semnificative de ieri până azi la Turda și Câmpia Turzii!

zamblau eugen

Situația cazurilor de COVID-19 a cunoscut o creștere semnificativă, de la o zi la alta, în majoritatea localităților din județul Cluj! La Turda, ieri era o incidență de 3,68 la mia de locuitori, iar azi a ajuns la 4,33! La Câmpia Turzii, la fel: ieri era o incidență de 5,22 la mia de locuitori, azi a ajuns la 6,22!

Autoritățile județene încearcă să ia măsuri eficiente pentru stoparea creșterii alarmante a numărului de cazuri COVID. La Turda și Câmpia Turzii este obligatoriu să porți mască și în spațiile publice deschise (pe lângă cele închise), iar activitățile restaurantelor s-au suspendat în interior. De asemenea, elevii își desfășoară cursurile exclusiv online și se iau măsuri pentru a se evita aglomerările. La Turda, administrația locală a anunțat că de săptămâna viitoare se va deschide o secție COVID la Spitalul Municipal din localitate.

Asta în condițiile în care în ultimele 24 de ore, 722 persoane au fost confirmate Covid-19 în județul Cluj, la un număr de teste de 2.977, din care 961 teste efectuate la cerere și 2.016 teste diagnostic grupe de risc.

Incidența cazurilor a crescut alarmant și în mediul rural din zona Turzii. La Aiton s-a ajuns la 6,21, la Ploscoș este tot 6,21, la Tritenii de Jos – 5,87, la Tureni – 5,90, iar la Viișoara 6,87.

În mediul rural din zona Turzii, doar Moldovenești și Valea Ierii se mai mențin în ”scenariul verde”, cu incidență sub 1,5 cazuri/1000 de locuitori.

Vezi mai jos situația pentru fiecare localitate în parte:

cazuri 01

cazuri 02

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2