marian morar
m install
nello construct

Vezi cum va fi vremea în următoarele șapte zile

zamblau eugen

Vremea va rămâne extrem de caldă pentru această săptămână și în următoarele șapte zile. Deși, cerul va fi mai mult noros, șansele de ploaie sunt minime.

Prognoza meteo pentru următoarele șapte zile este oferită de The Weather Channel.

DUMINICĂ

Vom avea o vreme extrem de caldă pentru această perioadă, cu 16°C în termometre, cu cer mai mult noros. Noaptea vor fi 4°C, cu cer mai mult noros, șansele de ploaie sunt minime.

LUNI

Prima zi a săptămânii viitoare va aduce 17°C, cu cerul acoperit de nori. Noaptea vor fi 3°C, cu cer parțial noros. Șansele de ploaie rămân minime.

MARȚI

Cer mai mult noros, cu 16°C în termometre pe timpul zilei. Noaptea vom avea 2°C, cerul fiind în continuare noros. Nu sunt șanse de ploaie.

MIERCURI

Vremea rămâne deosebit de caldă pentru această perioadă, cu 16°C pe timpul zilei și 3°C pe timpul nopții. Șansele de ploaie rămân minime.

JOI

Cer mai mult noros, cu o maximă de 15°C în termometre pe timpul zilei. Noaptea vom avea 2°C și cer mai mult noros. Nu sunt șanse de ploaie

VINERI

Vineri vom avea 15°C în termometre pe timpul zilei și 3°C pe timpul nopții. Cerul va avea nori, însă, în continuare, șansele de ploaie rămân minime.

SÂMBĂTĂ

Vremea nu se va schimba nici peste 7 zile, sâmbăta viitoare urmând să avem 15°C pe timpul zilei și 3°C noaptea. Pe timpul zilei vom avea un cer variabil, care se va înnora pe timpul nopții.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2