nello construct

Vezi ce formație celebră vine să cânte la Zilele Turzii!

Primarul Tudor Ștefănie a dezvăluit pe pagina sa de Facebook, prima formație care va veni să cânte în cadrul ediției cu numărul  XV al Zilelor Municipiului Turda.

„Trupa Voltaj, care în acest an a reprezentat România la Eurovision, va fi prezentă la Turda, la Zilele Municipiului! Solicitată de foarte mulți turdeni, celebra trupă a confirmat prezența! Urmează și alte nume! De asemenea, datorită multor solicitari privind soliști de muzică populară, care sa fie prezenâți la Zilele Municipiului Turda din acest an, aș dori să vă aflu părerea privind oportunitatea alocării zilei de vineri exclusiv muzicii populare…” transmite edilul pe pagina sa de socializare.

Evenimentul a devenit o tradiție la nivelul municipiului Turda și reunește într-un cadru organizat în primul rând membrii comunității turdene, dar și pe cei care apreciază municipiul, oferindu-le sentimentul apartenenței la o comunitate puternică, plină de viață și aflată în continuă evoluție. Zilele Turzii vor avea loc în perioada 28-30 august 2015.

 

 

Ghici cine vine la Zilele Municipiului?!”Daca maine cerul, ar fi prea plin de noriDaca niciodata, nu m-ar atinge-n…

Posted by Tudor Stefanie on 22 Iunie 2015

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: