Vezi ce film rulează sâmbătă la Salina Turda!

film salina

Sambata, 22.09.2018, incepand cu ora 13.00 in amfiteatrul minei Rudolf din Salina Turda va fi proiectat un nou film: Daliborek și lumea lui albă

Daliborek este un vopsitor industrial, de aproape 40 de ani, ce încă locuiește cu mama lui, Vera. Este regizor amator de filme horror, compune cântece furioase, îi place să se joace pe PlayStation și să stea pe Facebook. Și îl admiră pe Adolf Hitler. Planul lui de a avea o relație serioasă cu o femeie nu s-a concretizat încă. 

Documentaristul ceh, Vít Klusák realizează un portret stilizat al unui neo-nazist blând din Prostějov, Republica Cehă. În ciuda faptului că nu poate să facă rău nimănui, sunt multe lucruri pe care nu le suportă: slujba lui, rromii, evreii, refugiații, homosexualii, pe Merkel, paianjenii și dentiștii. Noul prieten al mamei lui, Vladimir, îl irită deasemenea, în ciuda tentativelor sale de solidarizare manifestate prin exprimări de genul ”Aș transforma țiganii în asfalt”. Își urăște propria viață, dar nu știe cum să o schimbe. Absurdă, corosivă și relaxantă în egală măsură această tragicomedie investighează viziunea radicală a cehilor obișnuiți și decenți.

Intrarea la film e gratuita.

Proiectie finantata de Primaria si Consiliul Local Turda

NOA Events.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top