m install
nello construct

Vezi ce decizii a luat Comitetul Local pentru Situații de Urgență din Ceanu Mare!

floris

În virtutea celor mai noi informații privind evoluția epidemiologică a cazurilor de Covid-19 de pe raza comunei Ceanu Mare, astăzi am convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență.

Ideea de la care am pornit a fost o politică de prevenție și conștientizare a populației, în detrimentul uneia restrictive sau care să implice sancțiuni contravenționale.

Așadar, am hotărât în unanimitate să mai achiziționăm măști de protecție, să le distribuim cetățenilor aflați în grupele de risc sau celor care beneficiază de ajutoare sociale.

Totodată, la nivelul comunei vor fi împărțite flyere de conștientizare a pericolului pe care-l reprezintă Covid-19, dar și a măsurilor pe care le putem aplica pentru a preveni răspândirea acestui virus.

În conformitate cu ultimul raport al Instituției Prefectului Județului Cluj, rata de incidență în comuna noastră este de 1.53 la mia de locuitori. Astfel, Ceanu Mare se înscrie în scenariul portocaliu.

Totuși, din punct de vedere al cursurilor școlare, devreme ce în instituțiile preșcolare și preuniversitare din comuna noastră nu se înregistrează niciun caz de Covid-19, cursurile se pot desfășura în condiții normale, cu protejarea elevilor.

Este important să menținem o conduită preventivă, vigilentă și eficientă în gestiunea acestei situații. Tocmai din acest motiv, fac apel la cetățenii comunei noastre SĂ SE PROTEJEZE și SĂ ÎI PROTEJEZE PE CEI DIN JUR!

Această pandemie implică solidaritate și responsabilitate, pentru că doar așa îi putem limita efectele negative!

Virgil Păcurar, Primarul comunei Ceanu Mare

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: