m install
nello construct

Vezi audiențele online locale pe luna noiembrie 2014! TurdaNews, lider detașat!

floris

Portalul online de știri locale – TurdaNews a fost lider detașat în ceea ce privește topul audiențelor locale în privința numărului de persoane din Turda și Câmpia Turzii care au citit site-urile locale de informații, în cursul lunii noiembrie 2014.

Cu un total de 53.661 vizitatori unici în luna noiembrie 2014, TurdaNews este lider detașat de audiență locală în Turda, Câmpia Turzii și în cele două localități la un loc. După ce luna trecută au decis să-și facă publice audiențele, două site-uri locale (inTurda.ro și Ziar15Minute.net) au renunțat la transparență, după ce datele lor de audiență au fost extrem de mici, ambele fiind pe ultimele locuri în topul local al audienței.

La fel ca în luna precedentă și în luna noiembrie au continuat ”injectările” de vizitatori unici, site-ul TurdaLive.ro fiind în situația de a avea mai mulți cititori din țări exotice, precum China, Taiwan, Columbia, Hong Kong, decât din România, numărul vizitatorilor din țară fiind de doar 39,42%. Un alt site care furnizează știri locale, AfaceriArdelene.ro, are un procent infim de cititori din zona Turda – Câmpia Turzii, respectiv circa 3%!

Adevăratul top al audienței locale

Tocmai de aceea, pentru ca datele privind audiența să reflecte cât mai corect adevărul, topul oferit de noi, cu ajutorul Trafic.ro, face referire la datele suplimentare privind proveniența cititorilor. Facem precizarea că aceste date sunt furnizate de Trafic.ro, prin intermediul unui partener, iar numărul cititorilor unici proveniți dintr-o localitate nu reflectă 100% numărul real de cititori (cititorii care intră de pe telefon mobil, de exemplu, sunt înregistrați ca fiind cititori din București), însă aplicându-se tuturor același filtru, rezultatele topului sunt fidele realității.

Pe de altă parte, aceste date sunt în funcție de PC-uri/terminale, audiența totală putând fi mai mare, în condițiile în care de la un PC pot accesa publicațiile mai multe persoane.

Vă redăm mai jos topurile pe localități, precum și topul general pe zona celor două municipii. 

TOP Turda:

1. TurdaNews.net – 10.636 vizitatori unici

2. Ziarul21.ro – 2.721 vizitatori unici

3. TurdaLive.ro – 2.112 vizitatori unici

4. AfaceriArdelene.ro – 1.637 vizitatori unici

TOP Câmpia Turzii:

1. TurdaNews.net – 3.578 vizitatori unici

2. Ziarul21.ro – 1.574 vizitatori unici

3. TurdaLive.ro – 574 vizitatori unici

4. AfaceriArdelene.ro – 574 vizitatori unici

TOP GENERAL Turda + Câmpia Turzii:

1. TurdaNews.net – 14.214 vizitatori unici

2. Ziarul21.ro – 4.295 vizitatori unici

3. TurdaLive.ro – 2.686 vizitatori unici

4. AfaceriArdelene.ro – 2.211 vizitatori unici

Notă: Toate datele pe baza cărora s-au realizat aceste topuri sunt publice!

Concluzii

Site-ul TurdaNews are, de departe, cea mai mare audiență la nivelul municipiilor Turda și Câmpia Turzii, atât separat, cât și la total. Diferența este foarte mare, toate celelalte site-uri la un loc neajungând decât la circa jumătate din audiența TurdaNews.

”Rezultatele nu pot decât să ne bucure, ele reflectând interesul pe care-l acordăm pentru ca portalul nostru online să fie pe placul cititorilor din cele două municipii. O bucurie este și pentru cei care au decis să-și facă publicitate prin intermediul nostru, pentru că nu și-au aruncat banii în vânt, așa cum se întâmplă în alte cazuri, audiențele noastre și numărul de cititori pe care-i avem, lună de lună, justificând investiția în promovarea produselor lor, a afacerilor lor sau a serviciilor pe care le oferă. Evident, aceste date statistice ne obligă să fim mereu mai buni, în competiție cu noi înșine, iar în acest sens pregătim o surpriză pentru noul an, respectiv o nouă platformă cu unele facilități noi”, a precizat Gelu Florea, coordonatorul site-ului TurdaNews.

TurdaNews este un produs al SC Geflo Media SRL, societate care mai editează încă două ziare regionale, SibiuNews.net, respectiv NewsCluj.ro. Portalul informativ TurdaNews este primul organ de media local care depășește bariera de 8000 de fani pe Facebook (în acest moment, 8.014), are cel mai mare grup local de pe Facebook (9.670 persoane), are 2.173 de abonați la postările de pe Facebook și 523 de abonați la postările de pe canalul YouTube (fiind sngurul organ de media local, partener al celebrului canal video!).

TurdaNews are în acest moment o echipă formată din trei persoane, Daciana Derda, Gelu Florea și Eugen Pop, însă ocazional mai colaborează și alte persoane.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: