Veteranul de război Ioan Lascău, din comuna Luna, a împlinit 107 ani! (GALERIE FOTO)

veteran luncani

Veteranul de război Ioan Lascău, din localitatea Luncani comuna Luna, a fost sărbătorit ieri, la aniversarea a 107 ani de viață, de către oficialii Primăriei Luna și ai Bazei Aeriene ”General Emanoil Ionescu”.

 

”Nu mulţi au privilegiul de a sărbători al 107-lea an de viaţă aşa cum este cazul veteranului de război Ioan Lascău. Deportat la Odessa, a luptat cu eroism pentru acest neam şi ne-a povestit cu emoţie întâmplări de pe front dar şi despre viaţa dânsului, de aici, din localitatea Luncani, comuna Luna. 

La mulţi ani domnule Lascău! Să aveţi parte de sănătate şi să vă bucuraţi de familia frumoasă pe care o aveţi!”, au transmis oficialii Bazei Aeriene 71 ”General Emanoil Ionescu”, prin intermediul paginii de Facebook.

Primarul comunei, Aurel Giurgiu, alături de viceprimarul Mihail Mărginean, l-au felicitat pe Ioan Lascău pentru atingerea onorabilei vârste, i-au urat multă sănătate în continuare și i-au înmânat un cadou din partea administrației locale, respectiv suma de 500 de lei, dar și o plachetă omagială.

Veteranul de război din Luncani a luptat pe frontul de Est, rezistând timp de 6 săptămâni în tranșeele din linia 1, ajungând până la Odessa.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top