Veşti bune pentru SeSo. FCMU Baia Mare nu are drept de promovare

foto_042011_seso-drept

FC Maramureş Universitar Baia Mare nu are dreptul de a promova, la finele acestui sezon, în al doilea eşalon al fotbalului românesc. „Comisia de Disciplină a hotărât în şedinţa de vineri, 15.04.2011, respingerea plângerilor formulate de CS Maramureş Universitar Baia Mare, FC Chindia Târgovişte, SC FC UTA, Săgeata Năvodari şi FC Hunedoara, prin care aceste cluburi solicitau să nu li se aplice articolul 5 bis din ROAF”, se anunţă într-un comunicat al FRF.

Conform articolului 5 bis din ROAF „cluburile care au efectuat operaţiuni juridice începând cu anul 2008 nu au dreptul de promovare într-o categorie competiţională superioară pentru o perioadă de trei ani competiţionali din momentul afilierii clubului respectiv la Federaţia Română de Fotbal”, spune frf.ro.
FCMU Baia Mare ocupă locul II în clasamentul Ligii a III-a, seria a VI-a, cu un total de 42 puncte, la un punct distanţă de formaţia din Câmpia Turzii. În condiţiile în care FCMU Baia Mare are interzis la promovare, FC Zalău, SCM Braşov şi Unirea Ungheni rămân principalele contracandidate la promovare.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top