nello construct

Vești bune pentru elevi: Se virează banii de burse….retroactiv

Elevii primesc pe card în aceste zile banii de burse. Aceștia au fost virați începând cu data de 15 noiembrie.

Potrivit calendarului anunțat de ministerul Educației în septembrie 2023, bursele școlare din acest an ajung la elevi din 15 noiembrie.

Astfel, potrivit noii metodologii aprobate de minister, abia după două luni de școală, inclusiv o vacanță de o săptămână, elevii români vor primi primii bani pentru lunile septembrie și octombrie.

Ministerul Educației a anunțat marți că a virat către fiecare inspectorat școlar sumele aferente plății burselor școlare.

„Sumele corespund necesarului solicitat de inspectoratele şcolare judeţene/Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti pentru plata burselor pe lunile septembrie şi octombrie 2023. După data de 15 noiembrie, termenul-limită pentru plata burselor pe lunile septembrie şi octombrie 2023, Ministerul Educaţiei va solicita inspectoratelor şcolare judeţene/Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti situaţia plăţilor, pentru a identifica, dacă este cazul, eventualele disfuncţionalităţi, astfel încât acestea să fie remediate în cel mai scurt timp”, este comunicatul transmis de minister.

Bursele se plătesc lunar, de către unitățile de învățământ, la data de 15 a fiecărei luni, pentru luna precedentă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole: