Verificări la drumurile judeţene

nello construct

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Radu Bica, a verificat starea drumurilor judeţene. Au fost vizate, în special, tronsoanele pe care se desfăşoară în acest moment lucrări.

 

Printre drumurile verificate se numără DJ107R, tronson Muntele Băişorii – Băişoara unde, de la intersecţia cu DJ 107M (Săvădisla – Iara – Buru) se efectuează lucrări de plombări şi tratamente bituminoase, finalizate pe o porţiune de 15 km. De la km 15 până la km 17,200 se efectuează în acest moment un covor asfaltic, lucrare care se va finaliza în această toamnă, în funcţie de condiţiile meteorologice. Plombările şi tratamentele sunt susţinute din fondurile pentru reparaţii curente ale CJ, partea de covor asfaltic fiind susţinută din fondurile provenite din Programul “Împrumutul pentru moţi”.

 

O atenţie deosebită a fost acordată verificării reparaţiilor curente efectuate în localităţile situate pe DJ107M, pe tronsonul Săvădisla – Surduc, drum afectat de transportul greu din zonă. În aceată zonă au fost efectuate reparaţii curente în localităţi, constând în plombări şi porţiuni de asfaltare. Între localităţi s-au efectuat doar lucrări de întreţinere curentă şi amenajare cu pietriş.

 

Un alt sectoar de drumuri judeţene pe care se efectuează lucrări ca urmare a efectelor transportului greu este DJ108C, tronson Gârbău – Aghireş Fabrici unde Regia de Drumuri Judeţene efectuează lucrări de asfaltare şi reabilitare pe o porţiune de 7,6 km. DJ108C continuă cu DJ103K, acest traseu fiind prevazut a fi o mică centură ocolitoare pentru devierea traficului greu în apropierea municipiului Cluj-Napoca, ieşirea la DN1/E60 fiind în localitatea Căpuş.

 

“Voi continua monitorizarea stării drumurilor judeţene şi în perioada următoare, în special pe tronsoanele unde se execută lucrări. Foarte multe sectoare necesită lucrări, fie de întreţinere, fie de reabilitare. Avem o situaţie a necesarului de intervenţii, din păcate apropierea sezonului rece face imposibilă demararea unor noi lucrări. Începând de anul viitor vom aplica un program coerent în acest sector atât de vital pentru bunul mers al judeţului”, consideră vicepreşedintele CJ, Radu Bica.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: