Verdict: Cei care au votat asocierea pentru realizarea Tetarom V, pe placul publicului!

sondaj tetarom

TurdaNews a lansat un sondaj de opinie, în privința subiectului controversat care viza asocierea municipalității din Câmpia Turzii, cu comuna Luna și cu Consiliul Județean Cluj, în vederea realizării parcului industrial Tetarom V, pe teritoriul comunei Luna.

 

Subiectul a fost unul controversat pentru că au existat două tabere: una în jurul primarului Dorin Lojigan și a consilierilor PNL/UDMR/PPU-SL (care dorea asocierea și realizarea parcului industrial de la Luna), iar cealaltă a fost reprezentată de ”opoziție” (PSD-PMP-PPU-SL parțial), care nu a votat proiectul, invocând diverse motive.

TurdaNews a prezentat subiectul, inclusiv cu video de la dezbateri, și apoi i-a rugat pe cititori să spună de ce parte s-ar fi aflat ei, dacă ar fi avut acest proiect de hotărâre în dezbatere.

Citește și:

VIDEO – Câmpia Turzii: Discuții ”pro” și ”contra” asocierii municipiului pentru Parcul Industrial de la Luna! Tu cum ai fi votat?! (sondaj de opinie)

La acest sondaj au răspuns 195 de persoane, 83% dintre acestea spunând că ar fi votat proiectul de hotărâre privind asocieraea în vederea construirii parcului industrial de la Luna, 12% au ales varianta că nu ar fi votat proiectul, iar 5% au menționat că nu știu ce să spună.

TurdaNews va lansa în perioada următoare mai multe sondaje de acest gen, prin care solicităm implicarea cititorilor pentru a-și exprima părerea pe diverse teme de dezbatere sau subiecte de interes public.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top