nello construct

Verdețuri în piețele turdene ca la început de primăvară deși suntem în noiembrie!

E plin de verdețuri în piețele turdene deși suntem pe final de toamnă. Comercianții spun că vremea caldă și umedă a favorizat producția din această perioadă.

Ceapă verde la 5 lei legătura, salată verde la 4 lei/căpățâna, ridichi 4-5 lei legătura, spanac proaspăt la 7-8 lei. Pătrunjel verde, mărar, frunze de leuștean sau țelină toate pot fi găsite în piețele turdene la prețuri accesibile.

Practic e o abundență de verdețuri în această perioadă ca la început de primăvară deși suntem la mijlocul lunii noiembrie.

Se bucură și clienții care spun că astfel de produse nu existau în alți ani în această perioadă. Le găseai doar la supermarket dar „nu aveau niciun gust”.

Practic pe tarabele din piețe și-au dat„ întâlnire” primăvara cu toamna. Ridichile, salata și ceapa verde stau lângă morcovi, vinete și ardei. Un lucru total neobișnuit pentru luna noiembrie, însă clienții sunt bucuroși pentru că au legume proaspete o perioadă mai lungă de timp.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: