Vali Şandru, secund la Mechel

nello construct

Din această săptămână, echipa din Câmpia Turzii are un antrenor secund. Fostul jucător al echipei galben-albastre, Vali Şandru, a acceptat propunerea venită din partea preşedintelui Valentin Bogătean şi a preluat funcţia de antrenor secund. Se pare că el a primit printre alte sarcini aceea de a supraveghea atent jucătorii din linia de fund a echipei, acolo unde s-au făcut mari greşeli în prima parte a campionatului.

„Eu am mare încredere în el şi sunt convins că o să ne ajute foarte mult. Domnul Andraşi mi-a cerut un secund atunci când a venit la Câmpia Turzii şi i-am promis că o să rezolv şi problema asta. Acum sper ca şi echipa să pună umărul şi să ieşim din situaţia asta apăsătoare”, ne-a declarat preşedintele Vali Bogătean.

În altă ordine de idei, tânărul oficial al echipei metalurgiste nu a tăiat în carne vie după înfrângerea de la Mioveni. Deşi inclusiv jucătorii se aşteptau la sancţiuni şi chiar excluderi din lot, Bogătean a ales să pregătească în linişte partida cu FCM Târgu Mureş. Doar Toma şi-a reziliat angajamentul cu Mechel, el devenind din nou indisponibil până la finalul turului.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: