Vacanță la Marea Neagră! Se merită?

nello construct

În fiecare an se aude despre turismul de la Marea Neagră tot felul de lucruri negative: de la restaurante murdare, la mizeria de pe plajă, la prețuri astronomice etc.

Anul acesta am hotărât să merg să văd cu ochii mei ce se întâmplă acolo.

Drumul până acolo îl știm cu toții. Deși am avut noroc pe Valea Oltului (pornind noaptea la 2 din Turda), aglomerația am prins-o pe A2, unde am stat în coloană în urma un accident.

Sincer, prima impresie a fost mai bună decât mă așteptam (am stat la Mamaia-Sat, în zona Excelsior), plaja curată, fără muzică să îți rupă timpanele, aglomerație medie.

Dacă e un minus mare, mi se par prețurile la cazare, fără să fiu specialist mi se par MULT prea mari, nejustificat de mari.

VACANȚĂ LA MAREA NEAGRA? DEPINDE DE CE VREI!

Mâncarea din zonă – depinde unde vrei să mănânci. Dacă vrei să mănânci „chestii fancy” scoți mai mult din buzunar, dacă vrei să mănânci „chestii normale”, prețurile sunt acceptabile.

Restaurante murdare nu am văzut. Ori chiar erau curate, ori oamenii știu să ascundă foarte bine mizeria!

Foarte multe familii cu copii mici, FOARTE MULTE! Erau și multe locuri unde cei mici puteau să își petreacă timpul.

De asemenea, foarte multe mașini cu numere de Ucraina. Ce e drept, mașini scumpe.

Revenind la plajă, era curățată în fiecare seară/noapte, astfel încât dimineața era ok, atât în zona șezlongurilor, cât și în cea a cearșafurilor. Un alt „mit spulberat” e cel al prețurilor la șezlonguri: 50 lei/60 lei, spre deosebire ce auzeam la TV, cu prețuri de 100-200 lei. Din nou, prețul poate să difere, dar în zona în care am fost eu, a fost chiar ok.

Dacă se merită să mergi la noi la mare? Depinde de fiecare persoană în parte, de ce preferă fiecare și ce îți place! Ce pot să zic sigur: nu e chiar așa de rău precum vorbește lumea!

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

2 Comentarii
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: