Screenshot 2021 06 20 at 12.58.33

USR PLUS TURDA: O administrație locală cu viziune și eficiență nu ar fi tolerat o astfel de execuție!

USR PLUS Turda critică administrația locală, pentru că ar fi ”tolerat” execuția lucrărilor de reabilitare de pe strada Zorilor, considerând că totul s-a făcut ”pompieristic”, că sunt carențe mari în executarea lucrărilor, iar acest lucru se vede cu ochiul liber pe teren.

”Strada Zorilor, ieri, 19. 06. 2021, stradă reabilitată în 2017! Credem că o administrație locală cu viziune și eficiență nu ar fi tolerat o astfel de execuție și nu ar fi recepționat-o! Stilul de lucru pompieristic trebuie să lase locul celui competent și eficient!

Fondurile europene, cele provenite din bugetul național sau local, trebuie investite cu eficiență în lucrări de calitate care să influențeze pozitiv și pe termen lung calitatea vieții turdenilor. Din nefericire, ne lovim permanent de ineficiența administrației Matei în implementarea și gestionarea proiectelor de infrastructură: șantiere abandonate cu lunile (vezi strada 22 Decembrie 1989 sau strada Libertății), carențe mari la executarea lucrărilor (gropile și faianțările în asfalt de pe 22 Decembrie 1989 stau mărturie aici, ca și lacurile pluviale formate pe străzi asfaltate recent sau în parcări executate de curând) sau distrugerea unor străzi reabilitate recent (vezi cazul străzilor Rândunicii sau Detunata)!

O administrație eficientă arată altfel, are o prognoză clară a lucrărilor și finanțărilor, are inspectori pe teren care să verifice constant stadiul și calitatea lucrărilor de infrastructură, refuză recepția lucrărilor executate deficitar, până la remedierea minusurilor de execuție!”, este poziția celor de la USR PLUS Turda.

ULTIMELE articole:

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.