m install
nello construct

Unii cetăţeni din Câmpia Turzii sunt nemulţumiţi de promovarea insuficientă a sportului de performanţă din municipiu

floris

Ambele site-uri ale primăriilor Turda şi Câmpia Turzii sunt pline de sesizările cetăţenilor care au ales calea “tehnologiei” pentru a aduce la cunoştinţa celor care gospodăresc oraşele în cauză nemulţumirile care-i frământă.

 

Recent pe site-ul primăriei Câmpia Turzii un localnic aduce reproşuri municipalităţii spunând că sala sporturilor e folosită mai mult în scop comercial, decât pentru sportul de performanţă. „De ce nu susţineţi sportul de performanţă in municipiul nostru? Mă refer la sala sporturilor unde se joacă fotbal pe bani în loc să se facă antrenamente pentru copii. De ce fotbalul amatorilor are prioritate în faţa altor sporturi? Să fie oare pentru că încasaţi o grămadă de bani? Asta e important, să vină bani în buzunarele dumneavoastră, lăsaţi copiii să se antreneze în pivniţă, frig şi mizerie. Mulţumim frumos!”, spune acesta.

 

Reprezentanţii municipalităţii se apără replicând că programul Sălii Sporturilor este destinat în proporţie de 85% Clubului Sportiv Municipal, care antrenează copiii în ramuri sportive precum volei, handbal, tenis etc şi Clubului de fotbal Seso Câmpia Turzii care, de asemenea, antrenează copii. De asemenea, se precizează că prioritatea indiscutabilă o reprezintă copiii de la CSM şi de la SESO în regim de gratuitate. Cei care nu sunt înregistraţi la aceste cluburi desfăşoară program sportiv doar în intervalele rămase libere. Spre exemplu, în saptamâna 8-14 nov. cele 2 cluburi sportive au avut programate 36 ore de antrenament, iar 7 ore sunt afectate celor care achită bilet de folosire a Sălii Sporturilor pentru activităţi sportive. În puls, utilizatorii Sălii Sporturilor au la dispoziţie întregul spaţiu interior teren, scena, demisol, vestiare, duşuri, 2 zone de grupuri sociale recent renovate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: