„Undeva într-un oraş”

nello construct

Aşa se numeşte concursul naţional de literatură organizat pentru prima dată la Câmpia Turzii şi Turda. Primăria, Consiliul Local şi Casa de Cultură „Ionel Floaşiu” din Câmpia Turzii şi Societatea Culturală Filarmonia din Turda au organizat concursul de promovare a creatorilor români, pe tema „De ce iubesc oraşul meu”.

Scopul acestui concurs naţional nu este doar de descoperire a noilor talente, în primul rand de promovare a literaturii şi artei naţionale, stimularea comunicării interculturale, promovarea pe plan turistic a oraşelor României şi apropierea cetăţeanului de spiritul valorilor autentice. Competiţia se va desfăşura pe categorii de vârstă; 7 -14 ani, 15-18 ani şi peste 18 ani. Lucrările vor fi trimise între 6-30 noiembrie 2008 pe adresele de e-mail: danieladeac@yahoo.com şi ana_sevan@yahoo.com. Festivitatea de premiere şi Spectacolul de Gală vor avea loc în data de 19 decembrie 2008 la Casa de Cultură din Câmpia Turzii.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: