m install
nello construct

Una dintre minorele dispărute de la Centrul pentru Copii din Cluj a fost găsită. Poliția încă o caută pe cealaltă

floris

Polițiștii au reușit să depisteze una dintre cele două fete în vârstă de 14 ani care au plecat de la Centrul pentru Copii, din municipiul Cluj-Napoca, în 15 august 2022.

Este vorba de Lingurar Domnica, care, din primele verificări, nu pare să fie victima unei infracțiuni.

Minora LINGURAR DOMNICA, mediatizată în cursul zilei de ieri, a fost depistată de polițiștii dejeni. Din primele verificări nu a fost victima vreunei infracțiuni. Multumim tuturor”, anunță IPJ Cluj, potrivit Cluj24.

Poliția o caută în continuare pe Covaci Crenguța Maria, în vârstă de 14 ani, din comuna Bobâlna, județul Cluj, care a plecat la aceeași dată de la Centrul pentru Copii, în jurul orei 20.10 și nu s-au mai întors.

SEMNALMENTE

COVACI CRENGUȚA MARIA – înălțime aproximativă – 1,65 m, constituție robustă, forma feței ovală, ochi căprui, ten măsliniu, păr negru, tuns scurt.

La momentul plecării aceasta purta un tricou alb cu imprimeu în partea de sus, fustă lungă mulată, de culoare albă, cu imprimeu negru, șosete roz, șlapi negri.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre acestea sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: