Un vis devenit realitate. Echipa U8 de la Leii Câmpia Turzii a prins la final podiumul în Circuitul Național de Mini-Rugby!

nello construct

Rezultat extraordinar obținut de echipa U8 de la clubul Leii Câmpia Turzii, aceasta reușind să termine Circuitul Național de Mini-Rugby pe locul trei în clasamentul general la categoria respectivă.

Micuții sportivi din Câmpia Turzii au reușit, sub comanda antrenorului Cosmin Oltean, să obțină rezultate foarte bune la toate cele patru turnee la care au participat, respectiv la Constanța, Râmnicu Vâlcea, București și Gura Humorului, iar la final s-au bucurat că au terminat această competiție națională pe podium.

Principalii jucători care au participat la toate cele patru etape de campionat și care au reușit să obțină la final clasarea pe locul trei, au fost următorii: Mândru Vlad, Mândru Irina, Sandu Ștefan, Avramescu Victor, Barb Matei, Nemeș Radu, Oltean Ivan, Oltean Milan, Ardelean Andrei. De asemenea, au mai fost prezenți la unele etape și au pus umărul la obținerea acestui podium următorii jucători: Tubert Mania, Trif David și Câmpean Tudor.

”În primul rând fără părinții care au crezut până la capăt că vom lua un podium național, nu reușeam nimic. Aceștia au fost cheia succesului, de acolo a plecat totul, restul au fost mici detalii care le-am aplicat pe parcursul etapelor.

La prima etapă de la Constanța, cu puțin noroc în grupe, am bătut pe Rugby Academy cu 6-5, după care am reușit să batem restul echipelor, iar la finalul etapei ne-am clasat pe locul 4.

A urmat etapa de la Vâlcea, acolo unde copii au fost perfecți, dar a fost momentul când am simțit lipsa noastră de experiență, deoarece noi aici în Campionatul Transilvaniei ne întâlnim de șase sau șapte ori pe an, copiii au puțină experiență, iar lucrul acesta ne costă. În schimb, echipele bucureștene se întâlnesc săptămânal și joacă între ele.

Totuși, din dorință, la Rm.Vâlcea am terminat pe locul trei în clasamentul etapei.

În turneul trei, cel de la București, am jucat cu principala noastră adversară, Rugby Academy, care având suținerea a sute de suporteri ne-a bătut cu scorul de 3-1 și astfel am terminat etapa pe locul 4, iar bucureștenii pe locul 3.

Ultima etapă, cea decisivă, s-a disputat la Gura Humorului, acolo unde ne-am bătut cu cei de la Rugby Academy pentru podium. Copiii noștri au fost destul de inteligenți să priceapă toate detaliile tehnice ce le-am transmis înaintea meciului direct pentru locul trei și astfel am reușit să câștigăm cu 3-1 în fața echipei bucureștene și am ocupat la finalul etapei locul 3 și implicit locul 3 în clasamentul național, fiind devansați doar de ocupanta locului secund Șoimii (Dinamo) București și campioana națională a acestei ediții, CSA Steaua București.

Aș vrea să mulțumesc pe acestă cale partenerului meu Gall George și părinților copiilor, pentru susținerea acordată, Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, Autoglass, Cikautxo, BCR și tuturor care ne susțin și ne urmăresc”, ne-a transmis antrenorul Cosmin Oltean.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: