Un urs a făcut prăpăd într-o comună din județ! A distrus stupii de albine și a mâncat o capră! Oamenii se tem pentru viețile lor!

nello construct

Ursul a atacat o gospodărie din județ. Recent a fost văzut trei nopți la rând fiind alertate și autoritățile.

Este vorba despre comuna Recea Cristur care a fost atacată de un urs. Acesta a dat iama printr-o gospodărie unde a distrus stupii de albine și a mâncat o capră.

Mai multe nopți la rând, animalul sălbatic a coborât până în satele comunei și a căutat hrana prin gospodăriile localnicilor. Reprezentanții primăriei i-au avertizat pe oameni că în ultimele 3 nopți ursul a fost văzut pe străzile localității Ciubăncuța, producând pagube în gospodării.

”Vai de ei săracii oameni care își văd munca, agoniseala, sursele de hrană, sursele de venit, pasiunile, investițiile, toate ruinate într-o noapte, într-un singur atac. 

Imaginile acestea sunt din curtea unui om cu mâini trudite. Un om pe care nu-l găsești într-un birou, la cămașa și cravată. N-are pix în mână. Are sapă și pământ sub unghii. 

Sunt împotriva braconajului, sunt împotriva defrișărilor ilegale, sunt împotriva tuturor activităților iresponsabile, sunt împotriva deșeurilor și a tot ce înseamnă nerespectarea legislației privitoare la protecția mediului, sunt împotriva violenței asupra animalelor dar SUNT PENTRU OMUL DE RÂND! Uneori vânătoarea este necesară, uneori tăierile de arbori sunt tratament, uneori trebuie sa deschidem ochii pur și simplu! 

Îmi cer scuze că nu pot să fiu alături de “extremiști” îmi cer scuze pentru ca eu cred cu adevărat și cu tărie in ECHILIBRU!”, a relatat Rocsana Contraș, șef Arii Protejate Cheile Turzii – Cheile Turenilor.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: