Un turdean, trimis în judecată pentru lipsire de libertate, violență în familie, distrugere și furt!

nello construct

Judecătoria Turda a admis azi legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul cu nr. 1781/P/2023 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, prin care un turdean este trimis în judecată, fiind acuzat de mai multe fapte: lipsire de libertate în mod nelegal, violență în familie, distrugere și furt!

Din actul de sesizare al instanței rezultă că bărbatul, în noaptea de 13/14 iulie 2023, a lipsit-o de libertate pe concubina lui, prin aceia că nu i-a permis să părăsească imobilul situat în Turda, pe strada Baladei, iar în timp ce se afla în casă, i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele în diferte părți ale corpului, care i-au provocat leziuni ce au avut nevoie pentru vindecare de un număr de 2-3 zile de îngrijiri medicale.

În aceleaşi împrejurări, inculpatul i-a distrus concubinei lui telefonul mobil marca Motorola și apoi, în timp ce se afla în interiorul imobilului, a sustras din portofelul persoanei vătămate suma de 40 de lei și telefonul mobil marca Motorola distrus.

”În baza art. 346 alin.1 Cod procedură penală constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul cu nr. 1781/P/2023 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda privind pe inculpatul P T -C trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, prev. de art. 205 alin. (1) Cod pen., violență în familie, prev. de art. 199 alin. (1) rap. la art 193 alin. (2) Cod pen., distrugere,prev. de art. 253 alin. (1) Cod pen. şi furt calificat, prev. de art. 228 alin. (1), 229 alin. (1), lit. b) Cod pen., toate cu aplicarea art. 38 alin. (1) Cod pen., a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii în cauza privind pe inculpatul P T -C pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, prev. de art. 205 alin. (1) Cod pen., violen?ă în familie, prev. de art. 199 alin. (1) rap. la art 193 alin. (2) Cod pen., distrugere,prev. de art. 253 alin. (1) Cod pen. şi furt calificat, prev. de art. 228 alin. (1), 229 alin. (1), lit. b) Cod pen., toate cu aplicarea art. 38 alin. (1) Cod pen.”, este decizia instanței turdene, de azi.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: