Un turdean, contrabandist de ţigări!

nello construct

Un turdean a fost depistat cu 17.000 de ţigarete de contrabandă, pe care le transporta cu trenul accelerat de pe ruta Iaşi – Timişoara. Pachetele de ţigări nu aveau timbru de accizare românesc.

 

Peste 30.000 ţigarete deţinute în vederea comercializării au fost confiscate de poliţişti, în urma controalelor şi acţiunilor organizate în ultima săptămână, pentru prevenirea şi combaterea fenomenului evazionist ce se manifestă prin derularea unor activităţi ilegale cu astfel de produse accizabile.

 

Au fost aplicate nouă contravenţii, prejudiciul estimat ridicându-se la 13.000 lei.

 

La nivel naţional, Poliţia Română organizează şi desfăşoară activităţi specifice de combatere a evaziunii fiscale şi altor fapte ilegale de natură economică, acţiunile fiind desfăşurate împreună cu specialişti A.N.A.F.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: