Un tânăr din Câmpia Turzii nominalizat printre cei mai de succes 10 tineri din România!

foto_092017_hoza-cornel

Tânărul Cornel Marian Hoza este în prezent Preșendinte al Beard Brothers, Co-Founder & Graphic Designer la firma lui- Webbit și, Marketing Manager la Euphoria Music Hall. Nominalizarea în cadrul TOYP (TEN OUTSTANDING YOUNG PERSONS OF THE WORLD) s-a datorat activităților remarcabile din cadrul ONG-ului Beard Brothers.  

 

Ca și scurt istoric al competiției, JCI a premiat aproape 300 de persoane din 57 de națiuni. Printre persoanele premiate de-a lungul timpului se numără personalități bine cunoscute ca: John F. Kennedy, Henry Kissinger, Elvis Presley, Jackie Chan, Wayne Gretzky și multe altele, toate premiate înainte de vârsta de 40 și înainte de a fi atins o recunoaștere internațională. Câștigătorii selectați în anii anteriori au continuat să servească omenirea într-o varietate de moduri, performând în domeniile în care au fost nominalizați și devenind modele pentru tânăra generație.

Cornel Hoza a terminat liceul în Câmpia Turzii și a plecat la Cluj, unde s-a angajat din primul an de facultate, într-un bar, a lucrat 3 ani în bartending, a ajuns manager la trustul Janis, iar când a simțit că e „în vârful piramidei” și nu mai putea evolua, și-a dat demisia. A început să studieze pe cont propriu designul și s-a angajat ca începător, la o agenție de publicitate, unde a pus bazele profesiei pe care o urmează acum ca întreprinzător, cu propria firmă-Webbits.

În acest moment, conform numărului de LIKE-uri de pe site-ul oficial TOYP Cornel Hoza pare a fi câștigător! Îl puteți vota accesând link-ul de mai jos:

http://toyp.jciromania.ro/nominalizari/

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top