Un tânăr de 19 ani, din Comșești/Tureni, a fost trimis în judecată pentru act sexual cu două minore de 14 ani! Una a rămas însărcinată!

nello construct

Un tânăr de 19 ani, din satul Comșești, comuna Tureni, a fost trimis în judecată, fiind acuzat de act sexual cu un minor.

Conform probelor de la dosar, tânărul e acuzat că a întreținut mai multe acte sexuale consimțite (4 la număr) cu două minire de 14 ani, pe care le-a dus la el acasă. Într-o situație de acest gen, care s-a produs în luna noiembrie 2022, minora a rămas însărcinată!

Din probele existente la dosar, rezultă că tânărul ar fi întreținut raporturi sexuale consimțite cu cele două minore de 14 ani, în vara-toamna anului 2022, în luna noiembrie 2022, în seara zilei de 30 decembrie 2022 și de Revelion – 31 decembrie 2022/1 ianuarie 2023.

”În baza art. 346 alin.1 Cod procedură penală constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul cu nr. 42/P/2023 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda privind pe inculpatul J A A trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, prev. de art.220 alin.1, alin.4 lit.e din C.pen., cu aplic.art.35 alin.1 din C.pen, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii în cauza privind pe inculpatul J A A pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor în formă continuată (4 acte materiale), prev. de art.220 alin.1, alin.4 lit.e din C.pen., cu aplic.art.35 alin.1 din C.pen.”, se menționează în decizia pe scurt a instanței turdene.

Conform Codului penal, pedeapsa pentru act sexual cu un minor poate fi închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: