Un șofer și-a pierdut viața la Copăceni în urma unui accident cumplit! (VIDEO/FOTO)

foto_122014_accident-copaceni

În jurul orei 10, la ieșirea din Copăceni spre Cluj s-a produs un teribil accident rutier soldat cu decesul conducătorului auto și rănirea unui pasager.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale ale detaşamentului de pompieri din Turda şi o ambulanţă.

Potrivit poliţiştilor rutieri clujeni, accidentul a fost produs de şoferul unei maşini  marca Audi, care a intrat pe contrasens şi a fost lovit de un tir. În urma impactului şoferul maşinii a murit. Șoferul cu Audi cobora dinspre Cluj spre Turda, cu viteză foarte mare, iar impactul cu TIR-ul a fost extrem de violent, bolidul său fiind proiectat la circa 100 de metri de locul impactului, într-un șanț de pe marginea drumului.

Bărbatul avea 32 de ani și era dintr-o comună din apropierea Turzii. Pasagerul din dreapta a fost și el rănit fiind transportat de urgență la spital, dar din afirmațiile medicilor rezultă că nu va rămâne internat.

Echipajul de descarcerare s-a luptat mai bine de jumătate de oră să-l scoată pe șofer din fiarele contorsionate ale mașinii. Impactul a fost atât de violent încât bucăți din autoturism erau împrăștiate la câțiva metri pe șosea.

UPDATE: Pasagerul din dreapta era un cunoscut boxer clujean, Lucian Bot. Șoferul mașinii Audi era Mihai Culda (”Chelu”), om de afaceri care deținea o firmă de pază și un cunoscut restaurant în Cluj.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top