marian morar
m install
nello construct

Un șofer s-a sustras de la prelevarea probelor, iar Judecătoria Turda i-a dat… 9 luni, cu suspendare!

zamblau eugen

Un șofer de 51 de ani a fost oprit în trafic, pe un drum județean din zonă, în 26 octombrie 2022, iar la testul alcooloscop i-a ieșit o alcoolemie de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă când a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, acesta a refuzat acest lucru.

Din acest motiv, i s-a întocmit dosar penal, iar în toamna anului trecut a fost trimis în instanță, la Judecătoria Turda. În ședința publică din 29 februarie 2024, Judecătoria Turda l-a condamnat la 9 luni de închisoare, cu suspendare, cu o perioadă de supraveghere de 2 ani, după ce inculpatul și-a recunoscut fapta. De asemenea, trebuie să presteze o muncă neremunerată, în folosul comunității, timp de 60 de zile.

Instanța a considerat că fapta sa este gravă, că este pedepsită de lege cu închisoarea de la 1 la 5 ani, însă a ținut cont de faptul că acesta și-a recunoscut fapta (motiv pentru care legea reduce cu o treime aceste limite) și că are 5 copii și că s-a arătat dispus să presteze muncă în folosul comunității.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2