Un redactor sportiv îi ”fură” inițiativa unui consilier local, la propunerea pentru ”Oamenii de valoare ai Turzii”

foto_082015_propunere-onaca

Redactorul sportiv Denisa Mărginean, de la săptămânalul Ziarul 21, a ”furat” ideea propunerii consilierului local Cristian Felezeu, care l-a propus pe domnul Ioan Onacă, pentru ”Oamenii de valoare ai Turzii”, o inițiativă lansată de administrația locală turdeană.

”Ioan Onacă‚ propunerea redactorului sportiv Denisa Mărginean pentru ″Oamenii de valoare ai Turzii″”, scrie Ziarul 21, întrun articol publicat sâmbătă, 1 august 2015, la ora 23.37, la peste 30 de ore după ce inițiativa fusese lansată de consilierul local Cristian Felezeu, pe pagina sa de Facebook.

În 31 iulie 2015, ora 15.44, Cristian Felezeu menționa propunerea pe pagina sa de Facebook:

”Propunere pentru campania “Galeria de personalitati ale Turzii”: Domnul profesor Ioan Onaca, personalitate marcanta a invatamantului turdean (fost profesor la Liceul “Mihai Viteazu), de asemenea cu rezultate deosebite in domeniul sportului (castigator al Cupei Romaniei la fotbal cu Ariesul Turda)”.

Informația a fost publicată de siteul de știri locale TurdaNews, în 1 august 2015 ora 14.25, cu circa 9 ore înainte ca redactorul sportiv de la Ziarul 21 să-și asume inițiativa, ”furându-i” astfel propunerea consilierului local turdean.

”Liberalul Cristian Felezeu vine cu o propunere pentru ”Galeria de personalități ale Turzii”. Iată mai jos mesajul transmis de către unul dintre posibilii canditați ai PNL Turda pentru funcția de Primar al municipiului Turda.”, menționa TurdaNews.

Cu toate acestea, la mai bine de 30 de ore de la lansarea ideii-inițiativă de către Cristian Felezeu, redactorul sportiv de la Ziarul 21, Denisa Mărginean, susține că… inițiativa este a ei. 

”În schimbul tuturor emoṭiilor pe care mi le-aṭi oferit şi a interesului pe care l-aṭi arătat mereu fotbalului turdean‚ în schimbul dăruirii şi nobleṭei de care aṭi dat dovadă mi-am permis să fac un mic gest şi să vă propun pentru ″Oamenii de valoare ai Turzii″, un proiect iniṭiat de Primăria Turda.”, scrie Denisa Mărginean.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top