Un proiect PSD avantajează peste 100.000 de cetățeni ai Județului Cluj

psd sigla

În data de 25.05.2016, doi parlamentari ai județului Cluj, respectiv domnul senator Alexandru Cordoș și domnul deputat Cornel Itu, au inițiat un proiect de lege privind modificarea Legii Pensiilor.

Accesând acest link se poate vizualiza forma proiectului de lege așa cum a fost gândit de cei doi parlamentari: https://www.senat.ro/legis/PDF/2016/16L507FG.PDF. Ieri, 08.09.2020, după mai bine de 4 ani de la inițiativa parlamentarilor noștri, PL-X 87/2017, așa cum a fost denumită inițiativa legislativă, a devenit LEGE.

Astfel, aproximativ 100.000 de persoane din TURDA, CÂMPIA TURZII și comunele arondate, pe o arie de 8 km în jurul celor 2 municipii, vor putea să se pensioneze cu 2 ani mai repede decât vârsta standard de pensionare, fără să plătească penalități.

„Desigur, din moment ce nu mai sunt parlamentar, unii foști colegi, actualmente PNL își arogă meritele pentru această inițiativă. Nu-i condamn, este campanie electorală, însă oamenii care mă cunosc și care cunosc realitatea sunt conștienți de faptul că această inițiativă legislativă ne aparține EXCLUSIV mie și lui Cornel Itu.

O măsură socială justă și reparatorie pentru cei care au fost expuși efectelor toxice ale poluării. Oamenii, în primul rând!

De altfel, Institutul de Politici Publice din România m-a caracterizat, în anul 2016, drept cel mai activ parlamentar, lucru care reiese inclusiv din faptul că – după 4 ani în care NU AM FOST PARLAMENTAR, inițiativele legislative pe care le-am demarat produc efecte și acum.”, a declarat Alexandru Cordoș – președintele PSD Cluj.

Produs de SC Geflo Media SRL, la comanda Partidului Social Democrat – Organizația Județeană Cluj, Cod mandatar financiar: 21200019.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top