m install
petlinii
nello construct

Un proiect Comenius a dus elevii de la CNMV în vizită în Sardinia

zamblau eugen
floris

Trei profesori şi patru elevi de la Colegiul Naţional “Mihai Viteazul” s-au întors, de curând, dintr-o reuniune de proiect desfăşurată în oraşul Tortoli, situat pe coasta de est a Sardiniei. 

Proiectul, având ca obiectiv promovarea stilului deviaţă sanatos, programul desfăşurat în timpul vizitei a fost subordonat, firesc, acestuia şi adaptat la realităţile şi resursele oraşului şi şcolii gazdă.

Astfel, au avut loc numeroase activităţi sportive propriu-zise, cu precădere meciuri de volei între echipe mixte, formate nu doar din jucători de naţionalităţi diferite, ci şi de vârste diferite, elevi şi profesori deopotrivă. Activităţile în aer liber, favorizate de clima mediteraneană şi aerul cald, au inclus drumeţii pe poteci de munte, cunoaşterea specificului nespoliat al locurilor din provincia Ogliastra, în care oraşul Tortoli este co-resedinţă.

Profesorul Cristina Moldovan, coordonator de proiect spune că elevii din ţările partenere au pregătit, spre a împărtăşi celorlalţi, materiale ilustrative din activităţile de proiect desfăşurate în şcolile lor în intervalul scurs de la precedenta reuniune de proiect.

Următoarea reuniune, ultima din proiect, va avea loc la Turda, în intervalul 21-25 aprilie şi va cuprinde, pe lângă activităţile specifice promovării ideilor proiectului, vizibile pentru comunitate, şi acţiuni de reprezentare a specificului oraşului şi zonei. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: