m install
nello construct

Un pilot clujean a salvat un bărbat accidentat în masivul Piatra Mare

floris

Un pilot clujean de la Unitatea Specială de Aviație a făcut parte din echipajul care a salvat un bărbat accidentat în masivul Piatra Mare

Pilotul a participat la o misiune dificilă pentru salvarea unui bărbat accidentat în masivul Piatra Mare.

În data de 12 iulie a.c., pilotul clujean împreună cu ceilalți colegi din echipajul elicopterului SMURD Brașov și cu un salvamontist din cadrul Serviciului Public Județean Salvamont Brașov, au fost solicitați pentru salvarea unui bărbat accidentat în masivul Piatra Mare.

În urma accidentului, bărbatul a suferit un politraumatism, fiind necesară intervenția de urgență a elicopterului SMURD pentru recuperarea și transportarea acestuia la o unitate spitalicească.

Deoarece zona în care s-a produs accidentul nu permitea aterizarea elicopterului în siguranță, salvamontistul brașovean a fost troliat lângă victimă.

„În urma intervenției prompte a echipajului, bărbatul a fost extras cu ajutorul troliului elicopterului, fiind predat ulterior, în siguranță, medicilor de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov.

Departamentul pentru Situații de Urgență și Inspectoratul General de Aviație al M.A.I., cât și salvamontiștii recomandă iubitorilor de natură și aventură să se informeze în prealabil la Salvamont asupra stării traseelor turistice, condițiilor meteo și echipamentului de care trebuie să dispună, înainte de a se aventura în drumețiile montane” transmite Unitatea Specială de Aviație Cluj.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: