Un nou tronson al străzii Castanilor a intrat în modernizare

226163407_4355643174524653_6679333608338088050_n

Primăria Turda a anunțat azi că un nou tronson al străzii Castanilor a intrat în lucru. ”Pentru diminuarea disconfortului și executarea lucrărilor în parametri optimi modernizarea acestei strazi se realizează pe tronsoane.”, a transmis Primăria Turda.
Până în acest moment, lucrările au început pe două tronsoane:

➡️ tronson 1: sectorul de drum cuprins de la intersecția străzii Castanilor cu strada Mărului (de la Cruce) până la intersecția cu străziile Viilor și Câmpului.

➡️ tronson 2: porțiunea de drum cuprinsă din zona sensului giratoriu de pe strada Axente Sever până la intersecția străziilor Ștefan Octavian Iosif cu Aleea Salcâmilor.

”Modernizarea acestei străzi care facilitează accesul la Salina Turda este absolut necesară. Actuala administrație a depus multe eforturi pentru obținerea acestei finanțări europene pentru modernizarea străzii Castanilor, dar și a altor 19 străzi din Cartierul Băi. Acum când au început lucrările, ne confruntăm cu disconfort, dar această situație este temporară. Ceea ce este important este că la finalul lucrărilor vom avea încă o stradă modernă în orașul nostru!”, au transmis reprezentanții municipalității.

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top